Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
21.08.2019
11:51
Foto: Anton Hruševar
Kulturno društvo Leskovec pri Krškem in Župnija Leskovec sta v petek, 16. avgusta2019, v cerkvi sv. Ane v Leskovcu, organizirala tretji Anin glasbeni večer.

Tretji Anin glasbeni večer v Leskovcu pri Krškem

LESKOVEC PRI KRŠKEM Na večernem koncertu so obiskovalce navdušili člani pihalnega kvinteta Spectrum. V kvintetu so združeni odlični mladi glasbeniki v sestavi Anita Prelovšek - flavta, Aris Vehovec - oboa, Anzhelika Chernykh - fagot in Posavca Domen Marn - klarinet ter Marko Arh - rog. Odigrali so skladbe Danzija, Ravela in Medaglija. Z interpretacijo so navdušili številne poslušalce in bili deležni njihovega zelo lepega odziva.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Razstava ročnodelskih izdelkov

Večer je popestrila razstava ročnodelskih izdelkov Skupine za ročna dela Sekcije za ohranjanje kulturne dediščine KD Leskovec pri Krškem. Rokodelke so razstavile številne izdelke in na ta način dokazale, da sledijo svojemu poslanstvu pri širjenju kulturne dediščine. Program je povezovala Doroteja Jazbec, članica KD Leskovec.

Prvo sredo v septembru zadnji koncert

S prijetnimi poletnimi večeri sovpada tudi lepa in čutno izvedena glasba. Prvo sredo v mesecu septembru bo na vrsti še zadnji koncert v ciklu 17. Aninih glasbenih večerov. Predstavil se bo Duo Kontrario – Janja Brelec, citre in Izidor Kokovnik, harmonika. Vabljeni!

KD Leskovec pri Krškem

leskovec pri krškem
fotogalerija
krško
kd leskovec pri krškem

Pridružite se nam

Novice iz Posavja