Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
22.11.2022
12:25
Dan splošnih knjižnic v Krškem
Foto: Mestna občina Krško
Teden splošnih knjižnic se je, z zaključnim dogodkom Dan splošnih knjižnic, končal v Krškem, kjer so podelili nagrade Združenja splošnih knjižnic za najboljše projekte.

Dan splošnih knjižnic v Krškem

KRŠKO Zbrane so nagovorili Urška Lobnikar Paunović, direktorica Valvasorjeve knjižnice Krško, mag. Miran Stanko, župan Mestne občine Krško, Matevž Čelik Vidmar, državni sekretar na Ministrstvu za kulturo ter Vesna Horžen, predsednica Združenja splošnih knjižnic. Dogodek sta povezovala mag. Breda Podbrežnik Vukmir in Matjaž Stibilj. Med 14. in 18. novembrom 2022 knjižnice po vsej Sloveniji praznujejo Teden splošnih knjižnic.

Teden splošnih knjižnic

V preteklem tednu so se tako tudi Valvasorjevi knjižnici Krško zvrstili različni dogodki. Teden splošnih knjižnic se je z dogodkom Dan splošnih knjižnic zaključil v Krškem. Na tem dogodku so podelili nagrade Združenja splošnih knjižnic za najboljše projekte, ki na poseben in inovativen način zbližujejo knjige in bralce, ter nagrado za tiste knjižničarje, ki bralcem kvalitetno pripovedujejo o knjigah na portalu Dobreknjige.si.

Mestna občina Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja