Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
12.10.2022
08:41
Dan za Poletavce in NajPoletavce
Foto: Knjižnica Brežice
Vse poletje so skrbno zapisovali svoje bralne polete med knjižne platnice. Večkrat so jih srečali na potepu med policami v Knjižnici Brežice. In nestrpno so pričakovali dan z zaključkom bralne sezone.

Dan za Poletavce in NajPoletavce

BREŽICE V četrtek, 6. oktobra 2022, smo v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice nagrade in priznanja podelili 108 Poletavcem in 18 NajPoletavcem, v sodelovanju z Mestno knjižnico Ljubljana pa združili mlade iz okolice Brežic, Rake, Maribora in nekaterih krajev Srbije v bralnih programih Poletavci (namenjen bralcem med 7. in 12. letom starosti) in NajPoletavci (za mlade med 13. in 16. letom starosti).

Fotogalerija (Foto: Knjižnica Brežice):

Ob zaključku nacionalnega meseca skupnega branja, v tednu otroka in ob vstopu v praznični brežiški oktober smo knjižničarji v goste povabili domoznanko, športnico, atletinjo Lejo Glojnarič. Z nami je delila svoje veselje do športa, atletskega stadiona in mnogoboja. Iz pogovora smo izvedeli, da imamo bralci in športniki več skupnih lastnosti, med njimi sta gotovo potrpežljivost in vztrajnost. V Knjižnici Brežice se za pomoč pri izvedbi bralnih programov zahvaljujemo podjetju Hervis d.o.o. in Mestni knjižnici Ljubljana. Vsem bralcem pa v vseh letnih časih želimo obilo bralnih poletov in potepov po knjižnici. Domači brežiški ali kateri drugi.

Andreja Dvornik, Knjižnica Brežice

knjižnica brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja