Skip to main content
Torek, 16. april 2024
31.07.2020
12:07
Drugi Anin glasbeni večer v Leskovcu pri Krškem
Foto: Branko Slivšek
V soboto, 25. julija, 2020, so v cerkvi sv. Ane pripravili drugi letošnji Anin glasbeni večer. Nastopili so violinistka Živa Letnar, pianist Martin Šušteršič in harfistka Veronika Podjaveršek.

Drugi Anin glasbeni večer v Leskovcu pri Krškem

KRŠKO Violinistka Živa Letnar je svojo glasbeno pot začela leta 2013 v glasbeni šoli Krško, sedaj pa se violine uči na umetniški gimnaziji v I. Gimnaziji v Celju, kjer je letos uspešno zaključila 1.letnik. V prvem delu koncerta, ko se je predstavila Živa, jo je na klavirju spremljal Martin Šušteršič. Martin je kot korepetitor zaposlen v Glasbeni šoli Krško in s svojim igranjem sodeluje z mnogimi glasbeniki na nastopih, koncertih, prireditvah in tekmovanjih v domačem in širšem okolju.

Veronika Podjaveršek je z igranjem harfe začela v glasbeni šoli Celje, nadaljevala glasbeno izobraževanje na I. gimnaziji v Celju in nato na akademiji za glasbo v Zagrebu, kjer je septembra 2019 zaključila magistrski študij. Trenutno poučuje harfo v glasbeni šoli Krško in glasbeni šoli Celje. Igranje in poučevanje harfe jo veseli in osebno izpopolnjuje.

Fotogalerija (Foto: Branko Slivšek):

Naslednji glasbeni večer bo 16. avgusta

Na Anine glasbene večere smo v Kulturnem društvu Leskovec pri Krškem in Župniji Leskovec pri Krškem zelo ponosni. Ni odveč napisati, da se odvijajo že osemnajsto leto, kar priča o njihovi kvaliteti in priljubljenosti. Publika je tudi tokrat, seveda po pravilih NIJZ, zapolnila vse razpoložljive sedeže v cerkvi sv. Ane v Leskovcu pri Krškem. Naslednji glasbeni večer bo 16. avgusta, ob 20. uri, ko bo nastopil Citrarski kvartet.

KD Leskovec pri Krškem

krško
leskovec pri krškem
fotogalerija
kd leskovec pri krškem

Pridružite se nam

Poglejte tudi