Skip to main content
V Posavju 16° C Sobota, 27. 2024
02.04.2024
08:17
Trio Vivere
Karitas Župnije Videm-Krško in Škofijska Karitas Celje organizirata dobrodelni koncert Tria Vivere.

V sredo, 3. aprila vas Karitas Župnije Videm-Krško in Škofijska Karitas Celje vljudno vabi na koncert »TRIO VIVERE«. Dobrodelni koncert bo potekal v Kulturnem domu v Krškem.

Trio Vivere sestavljajo priznani operni pevci s profesionalno izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami v svetu glasbe: Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik.

Živijo svoje najiskrenejše poslanstvo, skozi pesmi se dotikajo najlepših notranjih svetov in tako skupaj z vami raziskujejo glasbeno umetnost. Ne glede na to, kje in na kako velikem odru stojijo, jih usmerja le ena misel: pričarati iskrene občutke in splesti nove glasbene spomine pri vas, poslušalcih. «S harmonijami profesionalno izobraženih moških glasov izvajajo lastne avtorske pesmi ter priredbe domačih in svetovnih uspešnic. Pesmi različnih žanrov plemenitijo izkušnje in zrelost na eni strani ter mladost in igrivost na drugi. Vedno pa je v ospredju kakovost, ki zadovolji še tako zahtevno občinstvo. V čast jim je, da tudi priredbam znanih skladb (Dan Ljubezni, Ko mene več ne bo, Julija, Solinar, Lahko noč, Piran, O sole mio, Granada, Nessun dorma …) vdahnejo nekaj nove magije. A najraje se predstavijo z njihovimi avtorskimi skladbami.

Organizator: Karitas Župnije Videm-Krško in Škofijska Karitas Celje

dobrodelnost
karitas
župnija videm
tri vivere

Pridružite se nam

Novice iz Posavja