Skip to main content
V Posavju 5.3° C Sobota, 27. 2024
29.06.2023
09:42
Grafika: KŠP
Klub posavskih študentov na razstavi v Krškem obeležuje 70-letnico delovanja. Dogodek, ki bo potekal 7. julija 2023, bo skozi fotografije in spomine razkril mejnike in dosežke kluba.

Klub posavskih študentov z razstavo o mejnikih, spominih in uspehih

Klub posavskih študentov vabi na razstavo, ki z velikim ponosom obeležuje 70. obletnico Kluba posavskih študentov. Kot pravijo, jih ta pomembna prelomnica "preplavlja z občutki hvaležnosti in veselja, saj nam omogoča, da se skupaj spominjamo naših številnih dosežkov in nepozabnih izkušenj".

Razstava v petek, 7. junija 2023 v Valvasorjevi knjižnici

Dogodek se bo odvijal v prelepem ambientu Valvasorjeve knjižnice v Krškem, v petek, 7. julija 2023, s pričetkom ob 19. uri. Na razstavi bodo predstavili pomembne mejnike kluba, dragocene spomine in fotografije, ki so del bogate zgodovine kluba. Ti pričajo o dolgotrajnem vplivu in pomembnosti delovanja za razvoj posavske študentske skupnosti.

Veselijo se vašega obiska

"Vabimo vas, da se nam pridružite na tem izjemnem dogodku in s tem pomagate obogatiti našo skupno proslavo dosežkov kluba. Skupaj bomo še naprej gradili naše skupno poslanstvo in kreirali prihodnost, ki nas vse inspirira in motivira".

Z veseljem vas pričakujemo, Klub posavskih študentov.

klub posavskih študentov
valvasorjeva knjižnica krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja