Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
10.01.2023
14:37
Knjižnica Sevnica, podaljšan delovni čas
Grafika: ePosavje.com
V Knjižnici Sevnica so v letu 2023 podaljšali odpiralni čas, ob torkih in četrtkih so po novem odprti med 7. in 16. uro.

V letošnjem letu podaljšali odpiralni čas

SEVNICA Iz Knjižnice Sevnica obveščajo bralke in bralce, da so v letu 2023 podaljšali odpiralni čas. Ob torkih in četrtkih so po novem odprti med 7. in 16. uro, ostale dni pa je knjižnica odprta kot do sedaj.

Vam ne uspe prevzeti gradiva v delovnem času? Uporabite paketnike!

"Lepo vabljeni torej v knjižnico v odpiralnem času, če pa vam to ne uspe, vas želimo spomniti na uporabo paketnikov, kjer lahko gradivo prevzamete tudi izven delovnega časa knjižnice. Več informacij o uporabi paketnikov najdete na spletni strani knjižnice na povezavi https://www.knjiznica-sevnica.si/novo-v-knjiznici/. Vse, kar morate storiti, je le to, da nas pokličete ali nam napišete e-sporočilo, katero gradivo želite naročiti, mi vam ga pripravimo in dostavimo v paketnik, kjer vas čaka 3 dni oziroma 72 Ur od vložitve, vi pa ga prevzamete takrat, ko vam to ustreza," dodajajo v Knjižnici Sevnica.

"Razlogov za obisk knjižnice je kar nekaj"

Se vam je morda zgodilo, da je knjiga, ki jo želite prebrati, izposojena, pa so vam v knjižnici povedali, da vam je ta ista knjiga na voljo v elektronski ali zvočni obliki? "Nič ne oklevajte, elektronske knjige za branje in zvočne knjige za poslušanje so vam z urejenim članstvom dosegljive kar iz domačega naslonjača," pravijo v Sevnici. Knjižnica ponuja veliko možnosti za kakovostno preživljanje prostega časa, in sicer od branja literature za sprostitev ali v šolske oz. študijske namene do ogleda vsak mesec nove razstave. Lahko se udeležite potopisnega, strokovnega predavanja ali literarnega večera. V časopisni čitalnici lahko prelistate številne časopise in revije ali pa poklepetate s someščani ali knjižničarkami. "Razlogov za obisk knjižnice je kar nekaj, če pa še niste vpisani v knjižnico, naj vas razveselimo s podatkom, da je tudi v letu 2023 prvi vpis v knjižnico brezplačen in to kar za obdobje enega leta," še dodajajo v Knjižnici Sevnica.

knjižnica sevnica
sevnica

Pridružite se nam

Zadnje novice