Skip to main content
Petek, 22. september 2023
24.11.2022
19:31
Podelitev diplom diplomantom Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru
Foto: Fakulteta za energetiko UM
Na Gradu Rajhenburg so v sredo podelili diplome diplomantom Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru. V 14 letih je študij zaključilo 540 študentov na različnih študijskih programih.

Podelitev diplom diplomantom Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru

KRŠKO Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 23. novembra 2022, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2021/2022 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 10 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 3 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 9 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, prof. dr. Sebastijan Seme, ter vršilec dolžnosti prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Srećko Kuzeljević. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu gradu zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru):

V 14 letih je študij zaključilo 540 študentov

V štirinajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 207 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 107 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 140 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru

fakulteta za energetiko
energetika
šole v posavju

Pridružite se nam