Skip to main content
Nedelja, 14. april 2024
11.03.2024
10:14
Foto: Jadranka Meglen
Motivacija, timsko delo, predanost, optimizem, sodelovanje, solze in smeh je le nekaj besed, ki lahko na kratko opišejo 25. skupščino Kluba poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

V petek, 8. marca 2024, je v dvorani podjetja Krka v Novem mestu potekala jubilejna 25. skupščina Kluba poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Maja Fink, ki bo funkcijo predsednice kluba opravljala že tretji mandat, je v svojem uvodnem nagovoru poudarila ključno vlogo timskega dela. "Vsak od nas je ključen del te ekipe, in verjamem v moč sinergije, ki jo ustvarimo, ko združimo svoje sposobnosti, znanje in izkušnje. Timsko delo pomeni sodelovanje, zaupanje in podporo, kar je temelj uspeha našega kluba," je dejala.

Podpredsedniško mesto je Sara Zupančič predala Posavki Metki Resnik. Metkina dolgoletna predanost v vlogi poslovne sekretarke v kabinetu župana Mestne občine Krško je nedavno bila nagrajena s prestižno nagrado Adma odličnost leta v kategoriji male in srednje velike organizacije, ki ji je bila podeljena lani v Portorožu.

V sklopu uradnega dela skupščine, ki je letos potekala v prostorih glavnega sponzorja dogodka podjetja Krka, d. d. v Novem mestu, so podelili tudi priznanja najbolj zaslužnim članom. Posebno priznanje za zavzetost in posebne dosežke je prejela Vesna Draginc, medtem ko je najvišje priznanje kluba, "Srce Kluba", prejela Nataša Poljanec za izjemno predanost in življenjsko delo v klubu. Priznanje je bilo ročno izdelano s strani častne članice Liljane Vučković. Zahvala donatorju gre letos v roke podjetja Nanokinetik, d. o. o., ki nas finančno podpira že vrsto let.

Dogodek je glasbeno obogatila 11-letna Teja Fink, ki je navdušila s svojim prvim samostojnim nastopom na violini.

Fotogalerija (Foto: Jadranka Meglen):

Prav poseben pečat pustila Sanela Peresciutti (Banović), dr. med., ki je v svojem uro in pol dolgem navdihujočem predavanju dvignila na noge slehernega udeleženca tega izjemnega večera.  

"Prihodnje leto nas čaka pomemben jubilej - 25 let obstoja Kluba poslovne odličnosti in naš program dela bo tako še bolj raznolik. Vabljeni v našo družbo!", so še dodali v Klubu.

klub poslovne odličnosti
novo mesto

Pridružite se nam

Novice iz Posavja