Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
19.05.2023
09:49
Dobrodelni tek Tečem, da pomagam
Foto: Franc Šavrič / arhiv ePosavje
Lions klub Brežice se že 9. leto zapored pridružuje vseslovenski dobrodelni akciji »Tečem –
da pomagam«.

Tečem in hodim, da pomagam

BREŽICE V nedeljo, 21. maja, v Termah Čatež organizirajo tekmovalno, dobrodelno in družabno prireditev »Tečem in hodim, da pomagam«. Dogodek se bo v nedeljo v Termah Čatež pričel ob 9. uri, organizatorji pripravljajo otroški tek na 200 m ter tek na 1 km, 3 km in tek na 10 km.

Vsa sredstva bodo namenili projektu Obujmo nove športne copate

"Lions klub Brežice vas ob tej priložnosti ponovno prijazno vabi k sodelovanju, saj bomo vsa sredstva od dobrodelnega teka namenili našemu projektu »Obujmo nove športne copate«. Omenjena akcija je namenjena osnovnošolskim otrokom, ki žal ne morejo sami do novih športnih copat," so 

Pri mladih želijo vzpodbuditi športni duh in skrb za zdravje

V sodelovanju z različnimi osnovnimi šolami v občini Brežice želijo z novim projektom otrokom omogočiti, da bodo z veseljem tekli ali hodili. Kot pravijo, želijo vzpodbuditi športni duh in zdravje, otrokom iz ranljivejših okolij pa omogočiti lažjo pot do tega. "Iskreno upamo, da bo akcijo lahko izvedli skupaj z vašo pomočjo. Pravijo, da je lažje dajati kot sprejemati. In gotovo bo naše skupno plemenito darilo, da bomo otrokom pomagali na poti do zdravja in veselja. Verjamemo, da lahko s tovrstnimi dejanji rišemo nasmehe na obraz," so še zapisali.

lions klub brežice
brežice
napovednik

Pridružite se nam