Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
23.11.2022
13:44
Adventna razstava unikatnih venčkov
Foto: ePosavje.com
Adventna razstava unikatnih venčkov bo letos potekala pod naslovom »Znanilci luči".

Znanilci luči

KRŠKO Adventna razstava unikatnih venčkov Znanilci luči bo na ogled v torek in sredo, 22. in 23. novembra, od 12.00 do 22.00 ure na Treh lučkah. Advent je čas pričakovanja. Čas priprave na praznovanje, ki zbere za omizje vso družino.

V znamenju pričakovanja

Čas, ki nam daje priložnost, da v temine naših odnosov posije upanje. To upanje je kot Luč, ki prihaja, da prežene temo. Temo, ki jo predstavljajo tista naša dejanja, ki razdirajo in nas oddaljujejo drug od drugega. Adventni venec družina postavi v središče, na omizje, v srce doma. Adventni venec s štirimi svečami naznanja prihod upanja, prihod luči.

Ob adventnem vencu skupaj pričakujemo. Vsaka od štirih svečk na vencu prinaša več svetlobe in nas vabi, da se pripravimo na tisti čaroben - Sveti večer. Vabi nas, da popravimo odnose, da odpustimo, da objamemo, da si damo novo priložnost. Vabi nas, da se zberemo, skupaj, kot ena družina.

Adventna razstava unikatnih venčkov

Znanilci luči predstavljajo adventne venčke, ki napovedujejo sveti večer, ko bo luč v polnosti zasijala, kot upanje v središču naših domov. V kolektivu Cvetličarne Irena na Treh Lučkah, letos znova pripravljajo prodajno adventno razstavo unikatnih adventnih venčkov.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

V torek in sredo, 22. in 23. novembra, od 12. do 22. ure

Razstava ima poslanstvo, da preko njihove ustvarjalnosti, ki se razodeva v njihovih adventih izdelkih, povabiti družine k pričakovanju Luči. Ob prazničnih okusih in edinstvenem ambientu Treh lučk, bodo tako že tretje leto zapored pripravili čarobno uverturo v čas pričakovanja – advent, ki je poleg vsega tudi čudovita priložnost za srečanje ob izteku koledarskega leta.

oglasna novica
krško
napovednik

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja