Skip to main content
Torek, 28. november 2023
30.03.2020
08:53
Akcija zbiranja računalnikov, Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V brežiški občini je stekla akcija zbiranja računalnikov za potrebe osnovnošolcev. Več informacij v nadaljevanju novice.

Imate doma delujoč računalnik?

Več informacij na telefonski številki  07 620 55 00

BREŽICE V času spremenjenih razmer tudi otroci potrebujejo našo pomoč, tokrat za potrebe nemotenega izvajanje osnovnošolskega pouka na daljavo v času epidemije. "Občina Brežice in tudi vsi zaposleni v občini Brežice, enako v šolah in ZPTM Brežice smo se odzvali in uspeli zagotoviti del nujno potrebne opreme, potrebam otrok se je odzval tudi LIONS klub Brežice," pravijo na Občini Brežice.

Nekaj otrok nima računalnika

Po preverjanju na osnovnih šolah ali imajo vsi učenci na razpolago računalnike, so ravnatelji osnovnih šol občini sporočili, da nekaj otrok nima računalnika. Občina Brežice se je odločila, da za otroke, ki sploh nimajo računalnikov, nameni v uporabo lastno opremo. Še vedno pa posamezne družine nimajo na voljo računalnika, saj osnovne šole nimajo zadosti svoje opreme.

Dobri ljudje, javite se na Občino Brežice

Vsaj 9 nujnih poreb, še njih 21 malo manj nujnih

Z Občine Brežice prosijo,  da pogledate ali imate doma delujoč računalnik, ki ste ga pripravljeni darovati otroku, ki ga nujno potrebuje. Ravnatelji osnovnih šol so namreč prepoznali vsaj 9 izrazito nujnih potreb, ko je šolo obvezen otrok brez računalnika in 21 malo manj nujnih.

Pokličite na 07 620 55 00

Več informacij dobite na telefonski številki  07 620 55 00 (sprejemna pisarna).

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja