Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
16.02.2023
14:00
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vabi, da jih vse do sobote, 18. februarja 2023, obiščete na Gospodarskem razstavišču, 33. sejmu Alpe-Adria, največjem sejmu za vse ljubitelje turizma,

Brežičani na 33. sejmu Alpe Adria

LJUBLJANA Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vabi, da jih vse do sobote, 18. februarja 2023, obiščete na Gospodarskem razstavišču, 33. sejmu Alpe-Adria, največjem sejmu za vse ljubitelje turizma, kampinga in karavaninga v Sloveniji. Najdete nas v Marmorni dvorani B, kjer lahko sodelujete v nagradni igri, ki smo jo pripravili skupaj s partnerji ponudniki: Terme Čatež, Alpaka ranč Pepito in prijatelji, Huda., Posavski muzej Brežice in Vodovodni stolp, Terme Paradiso, Yogurtlandia, Reset Brewery. Destinacijo predstavljamo skupaj s Krškim in Sevnico. Vsak dan se nam pridruži tudi eden od ponudnikov iz regije. V soboto bo z nami vinogradnik iz Sromelj, g. Janko Matjašič, v preteklih letih večkrat nagrajeni vinogradnik iz Sromelj na Festivalu posavskih vin.

Zapisala: Petra Močan, Višji področni referent za področje turizma
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Nekaj utrinkov prvega dne, v besedi in tudi sliki:

Prvi dan je minil v znamenju obiska osnovnih in srednjih šol iz celotne Slovenije. Po uradnem odprtju na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije je delegacija z Ministrom za gospodarstvo, turizem in šport g. Matjažem Hanom, direktorico STOja go. Majo Pak in go. Dubravko Kalin, v. d. generalne direktorice Direktorata za turizem na MGRT obiskala tudi naš razstavni prostor.

Fotogalerija (Foto: ZPTM Brežice):

brežice
fotogalerija

Pridružite se nam