Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
05.10.2022
11:09
Sonček Bušeča vas
Foto: Anton Hruševar
V septembru so posavski Sončki uspešno zaključili še zadnjo 5. zdravstveno terapevtsko kolonijo v Bušeči vasi.

Bušeča vas je zaživela s posavskimi Sončki

BREŽICE Tokrat so odrasli in mladostniki brez staršev skupaj s spremljevalci preživeli čudovit teden v naravi. Uživali smo v glasbenih delavnicah ter igranjih na različne inštrumente, se sproščali ob zvočni meditaciji, sprostili svoje telo in mišice pri prijetni masaži telesa, hodili na sprehode po vasi, se družili, zabavali in veselili.

V sklopu kolonije smo izvedli vožnjo s kanuji po reki Krki, kuharske delavnice, hipoterapijo s konji in čofotanju v zdravilni vodi z malimi posebnimi ribicami. Za zaključek smo pripravili tudi manjšo rojstnodnevno slavje za nekaj naših članov, se skupaj poveselili, seveda pa so ob tem dogodku sledila tudi razna presenečenja.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Upajo, da naslednje leto druženja v Bušeči vasi ponovijo

Vsi smo bili zelo navdušeni nad samo lokacijo in nad prilagojeno namestitvijo, hkrati pa upamo, da se naslednje leto zopet srečamo v Bušeči vasi. Iz srca hvala vsem za vso pomoč tako pri namestitvi, kot tudi pri izvedbi glede samostojnosti, z vodjo kolonije Mašo Račič in predsednico Društva Sonček Posavje Natašo Solomun,pa smo se počutili kot ena velika družina.

Tekst: Viktorija Hruševar

društvo sonček posavje
fotogalerija
brežice
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja