Skip to main content
V Posavju 8.4° C Sreda, 24. 2024
25.03.2024
08:03
Foto: Goran Rovan
Društvo Sožitje Krško je na predvečer svetovnega dneva Downovega sindroma, v Krškem Kulturnem domu pripravilo tradicionalen, že 9. dobrodelni koncert, ki so ga poimenovali »Pisan kot metulj«.

Prisotne je najprej pozdravila predsednica krškega Sožitja Tanja Uduč. Slavnostna govornica je bila Marina Novak Rabzelj, direktorica Centra za socialno delo Posavje. Zbrane pa so nagovorili še krški podžupan Dejan Žnideršič, predsednica Zveze Sožitje Slovenija Branka Perme in predsednica Društva Downov sindrom Slovenija dr. Valerija Bužan.

V bogatem kulturnem programu so sodelovali člani Društva Sožitje Krško in Društva Sonček Posavje, učenci Osnovne šole dr. Mihajla Rostoharja, učenci posebnega programa Glasbene šole Krško in uporabniki Varstveno delovnega centra Krško-Leskovec ter Toni Sotošek s harmonikarji. Ti so pripravili res pester in raznolik program z glasbenimi in plesnimi točkami.

Dobrodelni koncert je povezovala Manca Marinčič, posebna glasbena gostja pa je bila Nuša Derenda, ki je na koncu na noge dvignila vse v dvorani.

Fotogalerija (Foto: Goran Rovan):

društvo sožitje krško
koncert

Pridružite se nam

Novice iz Posavja