Skip to main content
V Posavju 3.4° C Petek, 27. januar 2023
11.01.2023
21:06
Dihamo z naravo
Foto: Dihamo z naravo
Po dveh letih uspešno izvedenega projekta Dihamo z naravo, bodo z vadbo nadaljevali tudi v obdobju 2023 -2025.

Dihamo z naravo letos tudi v Krškem

Društvo Šola zdravja ima status humanitarne organizacije ter status društva v javnem interesu in je bilo uspešno na javnem razpisu Ministrstva za zdravje 2023 – 2025, ki sofinancira programe svetovanja, aktivnosti in oskrbe ranljivih, ogroženih oseb. "Dobili smo potrditev za dobro opravljeno delo, ki bomo v novem obdobju še nadgradili," dodajajo v sporočilu.

V prvih dveh letih več kot 4000 udeležencev

V prvih dveh letih projekta Dihamo z naravo so sicer zabeležili več kot 4000 udeležencev na 615 izvedenih vadbah. Po Sloveniji se je bilo možno udeležiti vadbe na 18 lokacijah v letu 2021 in dvajsetih lokacijah v letu 2022.

Kaj je projekt Dihamo z naravo?

Aktivnost Dihamo z naravo je brezplačna za vse udeležence in namenjena vsem generacijam, za aktivnost ne potrebujete predznanja, vadbo vodi strokovni kader, ki vas pelje skozi celoten proces umirjanja in čuječega gibanja.

Marca v Krškem

"Vadba omogoča osvajanje enostavnih metod sproščanja, katere lahko vadeči kasneje izvajajo sami. Meseca marca 2023 bomo nadaljevali z vadbo tudi v Krškem. Vadba je namenjena vsem, ki imate željo po umiku v naravo, po miru. Vsem, ki želite ponovno prebuditi praspomin pravilnega dihanja in povečati gibljivost hrbtenice. V obdobju šestih mesecev lahko svoje zdravje nadgradite ter se povežete s samim sabo in naravo," dodajajo.

krško
šola zdravja

Pridružite se nam

Poglejte tudi