Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
16.09.2022
13:22
Dozidava ZD Brežice
Foto: Občina Brežice
V novem postopku zbiranja ponudb za dozidavo stavbe ZD Brežice so prejeli pet ponudb. V prvotnem javnem naročilu je sicer prišlo sedem ponudb, zdaj je znano, katera od petih je najugodnejša.

V Brežicah bo zidal Strabag

BREŽICE V četrtek so na servisu enarocanje.si objavili prostovoljno obvestilo za predhodno transparentnost v javnem naročilu z naslovom Dozidava prizidka Zdravstvenega doma Brežice - pogajanja. Iz objavljene odločitve je razvidno, da so v prehodnem neuspešnem postopku prejeli sedem ponudb za dozidavo prizidka zdravstvenega doma, v ponovljenem pozivu za oddajo ponudb pa so prejeli pet ponudb - ponudnika SL Inženiring in GPI Tehnika nista oddala ponudbe v novem postopku. 

Dve ponudbi dopustni

Po pregledu novo prispelih ponudb za prvi sklop javnega naročila so ugotovili, da sta dopustni dve - ponudba ponudnika CGP d.d. za 7.803.186,86 evrov (z DDV) in Strabag d.o.o. za 7.013.584,79 evrov (z DDV). V 1. točki odločitve tako piše, da bodo prvi sklop javnega naročila za dozidavo Zdravstvenega doma Brežice oddali ponudniku Strabag d.o.o. V drugem sklopu tega javnega naročila so izgradnjo avtomatiziranega skladišča lekarne oddali ponudniku MTH d.o.o..

Kdaj podpis pogodbe?

V odločitvi so še zapisali, da bo naročnik ponudnika pozval k podpisu pogodbe predvidoma najpozneje v sedmih dneh od pravnomočnosti odločitve. Zahtevek za revizijo lahko sicer neizbrani ponudniki - če presodijo, da je bilo v postopku javnega naročila kaj narobe - vložijo v petih delovnih dneh od objave odločitve.

Zdravstveni dom Brežice

Kaj vse bodo naredili?

V večjem delu prve etaže prizidka bo lekarna, v drugem delu etaže so predvideli pisarne in arhiv. V prostorih Zdravstvenega doma Brežice bo v prvi etaži šolski in predšolski dispanzer v drugi etaži pa ambulanta medicine dela, prometa in športa ter laboratorij. 

zdravstveni dom brežice
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja