Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
24.02.2023
12:24
Društvo upokojencev Raka ima novega predsednika
Foto: Anton Hruševar
V petek je Društvo upokojencev Raka v gostišču Tratnik po pozdravnem nagovoru dosedanje predsednice Fanike Metelko ter predstavnika policije izvedlo redni občni zbor.

Marjan Opalk je novi predsednik Društva upokojencev Raka

RAKA Po poročilu predsednice društva je bilo razvidno, da so bili celo leto zelo aktivni, saj so izvedli sedem sej upravnega odbora, organizirali so Valentinov pohod in letovanje, izvedli so tečaj uporabe pametnega telefona, udeležili so se pohoda na Vinji vrh, v maju so imeli rokodelsko razstavo na gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V juniju so odšli na izlet na Ptujsko goro, v okviru krajevnega praznika so organizirali pohod po raških gričih in organizirali srečanje jubilantov.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Volitve predsednika in ostalih članov

Po obširnem poročilu so sledila še ostala poročila, po le teh pa so bile volitve predsednika ter ostalih članov. Novi predsednik Društva upokojencev Raka je postal Marjan Opalk, podpredsednica Fanika Metelko, medtem ko so ostali člani tako nadzornega kot upravnega odbora več ali manj ostali v dosedanji sestavi.

Zahvala za 20-letno vodenje Društva upokojencev Raka

Po volitvah so sledile še podelitve priznanj za obletnice članstva v društvu, predsednik pokrajinske zveze društev upokojencev Posavja Jožef Žnidarič pa je Faniki Metelko podelil zahvalo za 20-letno vodenje Društva upokojencev Raka.

Anton Hruševar

raka
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja