Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
02.11.2023
11:37
Grafika: Mestna občina Krško
Opomnik: Le še do jutri, 3. novembra 2023, sprejemajo fotografije, ki beležijo kulturni utrip preteklih 20 let v Dvorani v parku.

Letos obeležujemo 20 let prenove Dvorane v parku Krško, ki služi ne le kot protokolarni prostor Mestne občine Krško, temveč je v vseh teh letih gostila številne, raznovrstne dogodke in je pomembno stičišče kulturnega dogajanja ter srečevanj v starem mestnem jedru Krškega.

Mestna občina Krško v sodelovanju z JSKD OI Krško, Valvasorjevo knjižnico Krško in Društvom ljubiteljev fotografije Krško poziva javne zavode, društva, fotografe in druge, da pobrskajo po arhivih za fotografijami, ki beležijo kulturni utrip preteklih 20 let v Dvorani v parku. Prejete fotografije bomo pregledali in izbor umestili na priložnostno razstavo, ki bo del svečanega dogodka ob obeležitvi 20. obletnice prenove.

Razstava s koncertom bo v Dvorani v parku potekala v četrtek, 23. novembra 2023, ob 18. uri.

Vljudno prosimo, da prebrskate vaše arhive in nam izbrane fotografije v primerni ločljivosti pošljete na oi.krsko@jskd.si.

Fotografije sprejemamo samo v digitalni obliki. Priporočeno je, da je daljša stranica vsaj 2000 točk. Fotografije lahko pošljete tudi v večji resoluciji. Prosimo, da fotografijo ustrezno označite in sicer datum nastanka fotografije, dogodek ob katerem je nastala ter avtorja fotografije.

Rok za oddajo: 3. november 2023.

Za več informacij smo dosegljivi na oi.krsko@jskd.si ali na 07 48 81 650.

Vir: JSKD OI Krško

mestna četrt krško
mestna občina Krško
foto trenutki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja