Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
18.11.2023
08:11
Foto: Čebelarstvo Košale
Društvo za biološko-dinamično gospodarjenje Ajda Posavje vabi na predavanje "Kako s pomočjo narave izboljšati zdravje," čebelarja Romana Košale, ki bo v ponedeljek, 20. november 2023, ob 17.00.

Predavanje Kako s pomočjo narave izboljšati zdravje

Društvo za biološko-dinamično gospodarjenje Ajda Posavje vabi na predavanje "Kako s pomočjo narave izboljšati zdravje," čebelarja Romana Košale, ki bo v ponedeljek, 20. november 2023, ob 17.00   v Mestni hiši Brežice.

Kaj je med? Kako in zakaj ga lahko vse uporabljamo? Kako so te naše pridne delavke čebelice pomembne za nas, naše vsakdanje življenje in našo prihodnost? Če vas zanimajo odgovori na ta vprašanja, pridite na naše srečanje, kjer boste izvedeli veliko novega, uporabnega za krepitev našega organizma in pomoč pri premagovanju vsakodnevnih težav.

Ekološka pridelava

Naše čebelarstvo ima korenine v neokrnjeni pokrajini Kočevja v Sloveniji, kjer smo specializirani za ekološke medene izdelke. Naš lokalno pridelan med mešamo z blagodejnimi zelišči, kot so materina dušica, ameriški slamnik in borovi vršički, ki jih ročno nabiramo v naravi.

Ponosni smo na edinstveni postopek hladnega izhlapevanja. Ta nam omogoča, da izdelujemo koncentrate zelišč, ne da bi sestavine presegle temperaturo 40 stopinj celzija, s čimer ohranjamo njihove pozitivne učinke. V kombinaciji z našim medom je rezultat temperaturno obstojen izdelek, ki ga ni treba hraniti v hladilniku

brežice
čebelarstvo

Pridružite se nam

Poglejte tudi