Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
24.04.2023
11:42
Skupna količina padavin do 30. aprila 2023
Grafika: wxcharts.com
Pred nami je deževni začetek tedna, brez padavin bo od srede naprej - takrat bo tudi največ sonca. V petek znova oblačno, v soboto pa znova deževno.

Vreme v Posavju, 24. - 30. april 2023

Vremenska slika

Nad vzhodno polovico Evrope je obsežno ciklonsko območje. Vremenska fronta bo čez dan prešla naše kraje. Pred njo bo dopoldne z jugozahodnim vetrom k nam pritekal vlažen, popoldne pa s severnim vetrom hladnejši zrak.

Od 24. - 30. aprila v nekaj besedah:

  • PONEDELJEK: Oblačen in deževen.
  • TOREK: Nekaj več bo sonca, popoldne so možne plohe
  • SREDA: Stabilna, sončna in zjutraj hladna
  • ČETRTEK: Med soncem in oblaki
  • PETEK: Delno oblačno, najvišje dnevne bodo okoli 18°C
  • SOBOTA IN NEDELJA: Sobota bo najtoplejši dan tega tedna, popoldne bi lahko deževalo. Nedelja bo kot sobota, a brez dežja.

Kakšno bo vreme v Posavju?

Od ponedeljka do srede

Začetek tedna bo minil v dežju, v ponedeljkovem popoldnevu bodo lahko tudi nalivi. Padavine bodo v noči na torek ponehale. Torek bo zjutraj lahko meglen, popoldne pa znova pričakujejo dež. Sicer ga ne bo toliko kot v ponedeljek, a suho vendarle ne bo. Sreda bo zjutraj hladna, popoldne pa znova bolj pomladanska in sončna. 

Od četrtka do nedelje

V četrtek bo delno oblačno, še bo nekaj sonca, bo pa zapihalo z jugozahoda. Petek bo oblačen, najvišje dnevne temperature bodo okoli 18°C. Za vikend pa znova spomladansko vreme. Sobota bo kar topla, popoldne pričakujte kakšno ploho. Nedelja bo podobna soboti, le da bo manjša verjetnost za dež.

vreme v posavju
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja