Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
12.08.2023
07:04
Grafika: Organizatorji
Krajevna skupnosti Koprivnica 15. avgusta obeležuje krajevni praznik. Osrednji dogodek poteka na prizorišču Koprivniške noči, kjer bo poskrbljeno za zabavni, kulturni in glasbeni program.

Koprivniška noč - vrhunec obeležja krajevnega praznika

Ob prazniku Marijinega vnebovzetja 15. avgusta, obeležuje svoj krajevni praznik tudi Koprivnica, v okviru katerega letos pripravljajo že 9. Koprivniško noč, s tradicionalnimi vaškimi igrami, ki bodo letos že 23. Dogodek v kraj privablja staro in mlado v resnično velikem številu. Ob pripravah na prireditev in postavitvi prizoriščnega šotora smo se pogovarjali s predsednikom sveta Krajevne skupnosti Damjanom Bogovičem, nekaj o pripravah in prireditvi sami pa nam je povedal Gregor Stotošek iz prostovolnjega gasilskega društva Veliki Kamen, katero je hkrati tudi glavni organizator dogodka.

 

Zabavni, kulturni in glasbeni program

Na letošnji Koprivniški noči bodo za glasbeni program ob 19. ure dalje skrbeli Fehtarji in Ansambel Jarica. Pred glasbenim dogodkom pa bodo od 16. ure dalje potekale vaške igre, podelitev krajevnih priznanj. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, za katere bodo na voljo igrala, stojnice in animacija. Ob 18. uri bodo podelili krajevna priznanja, letošnji dobitnik priznanja Krajevne skupnosti bo Peter Planinc.

Fotogalerija z lanske prireditve (Foto: KS Koprivnica)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja