Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
01.08.2023
12:12
Telemachov spektakel
Grafika: Telemach
Košarkarski spektakel Slovenija – Grčija si oglejte s pomočjo Telemachovih paketov EON in VEČ.

Košarkarski spektakel Slovenija – Grčija si oglejte s pomočjo Telemachovih paketov EON in VEČ

Slovenska moška košarkarska reprezentanca je niz pripravljalnih tekem pred svetovnim prvenstvom, ki ga bodo med 25. avgustom in 10. septembrom gostili Indonezija, Japonska in Filipini, začela proti Kitajski v Laškem, že v sredo, 2. avgusta ob 20.30 pa jo čaka veliki Telemachov spektakel z Grčijo. Vstopnice zanj so pošle v le nekaj urah, tisti, ki so ostali praznih rok, pa si lahko dvoboj, ki ga bo ekskluzivno prenašal Sportklub, ogledajo s pomočjo Telemachovih paketov EON in VEČ ter predplačniškega paketa EON.

Telemach v svojih fiksnih paketih EON med drugim ponuja širok izbor športnih programov, med katere sodijo tudi programi Sportklub, zato ljubitelji športa ne bodo zamudili sredine vznemirljive predstave dveh reprezentanc, ki sta se v preteklosti že povzeli na evropski vrh.

Dostop do aplikacije EON TV in s tem do programov Sportklub imajo tudi naročniki Telemachovih mobilnih storitev, in sicer vseh paketov družine VEČ, med katerimi ŠE VEČ in NAJVEČ ponujata neomejeno komunikacijo, z neomejenim prenosom podatkov. Za vse tiste, ki niso uporabniki Telemachovih storitev, so rešitev predplačniški paketi EON, ki so na voljo brez vezave in niso omejeni na operaterja, kar pomeni, da jih lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji.

Ti so po ceni 14,50 evra za tri mesece na prodaj v Telemachovih poslovalnicah, na bencinskih servisih Petrol in MOL, v Big Bangu, trgovinah TUŠ, Interspar in določenih Spar ter v spletni trgovini Shoppster.

Luka Dončić in druščina bodo po Telemachovem spektaklu v okviru priprav na svetovno prvenstvo odigrali še pet tekem (Grčija – Slovenija 4. 8., Slovenija – Črna gora 8. 8., Slovenija – Španija 11. 8., ZDA – Slovenija 12. 8. in Japonska – Slovenija 19. 8.), vse pa bo ekskluzivno neposredno prenašal Sportklub, kar pomeni, da si bodo Telemachovi uporabniki lahko ogledali prav vse. Ti bodo lahko uživali tudi v tekmah svetovnega prvenstva.

košarka
telemach
oglasna novica

Pridružite se nam