Skip to main content
Petek, 1. december 2023
12.06.2023
12:22
Komunaliada 2023
Foto: Kostak, d. d.
Ekipa krškega Kostaka se je na letošnjih športnih komunalnih igrah v Kopru še devetič veselila naslova najboljših na srečanjih delavcev komunalnega gospodarstva. Tekmovali tudi Brežičani in Sevničani.

Komunaliada 2023

KOPER Na zadnjih desetih srečanjih delavcev komunalnega gospodarstva je ekipa krškega Kostaka slavila še deveto zmago v skupnem seštevku najboljših ekip. V več kot 20 disciplinah v športnem delu tekmovanja in treh disciplinah v delovnih tekmovanjih so s 1384 točkami slavili pred ekipo Komunalnega podjetja Velenje (1218 točk) in JP LPP (1114 točk). V skupnem seštevku je ekipa Komunale Brežice zasedla 10. mesto (616 točk), ekipa Komunale Sevnica je s 321 točkami končala na 31. mestu.

V vlečenju vrvi najmočnejši Posavci

V seštevku delovnih tekmovanj so Krčani osvojili 2. mesto, Sevničani so bili sedmi, Brežičani so zasedli 21. mesto. Več uvrstitev na stopničke je bilo v športnem delu tekmovanja - med 71. sodelujočimi ekipami so zmagali Krčani. V eni športni disciplini so Posavci še posebej izstopali - v moškem finalu vlečenja vrvi so Krčani premagali Sevničane, v ženskem finalu so bile Krčanke boljše od Brežičank. Naslednje leto bodo srečanje delavcev komunalnega gospodarstva gostili v Krškem.

Fotogalerija (Foto: Kostak, d. d.):

kostak krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam