Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
14.10.2022
08:00
Kostanjev piknik, Društvo Sonček Posavje
Foto: Anton Hruševar
Društvo Sonček Posavje je ob svetovnem dnevu cerebralne paralize z Društvom ljubiteljev motorjev Matija Gubec po dveletnem premoru a igrišču v Spodnjem Starem Gradu pripravilo kostanjev piknik.

Kostanjev piknik Društva Sonček Posavje

KRŠKO Po nagovoru predsednice Društva Sonček Posavje Nataše Solomun in prebrani poslanici Viktorije Hruševar, je sledil še pozdravni govor podžupanje Občine Krško Ane Nuše Somrak, predsednika Društva ljubiteljev motorjev Matija Gubec Matjaža Gomilška, vse prisotne pa je pozdravil tudi častni Sončkov član Franci Bogovič. V sklopu popoldanskega programa je sledila vožnja z štirikolesniki, poslikava obrazov (KUD Mokriske Vrane), ogled policijskih avtov in predstava opreme.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Več kot 200 sodelujočih

Ob pestri ponudbi mesne hrane, palačink, kostanja, sokov, jabolk, peciva Sončkovih člani kot članic motorističnega kluba, je sledil še glasbeni nastop Tomo Juraka iz skupine Gu-gu. Društvo Sonček Posavje se zahvaljuje donatorjem, sponzorjem in vsem ostalim za prostovoljne prispevke, motoristom, Sunny Ridersom, lastnikom štirikolesnikov, ki so Sončkom z vožnjo izpolnili skrite želje, policijskemu medvedku Piki, hkrati pa tudi članom in članicam DLM Matija Gubec, saj brez skupnega sodelovanja ne bi bilo mogoče izpeljati srečanja v tako velikem številu.

Društvo Sonček Posavje

društvo sonček posavje
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja