Skip to main content
V Posavju 7.5° C Torek, 21. september 2021
19.03.2020
19:23
Krško
Foto: arhiv ePosavje
Poziv prostovoljcem v občini Krško je obrodil sadove, javilo se jih je 45. Z Občine Krško zdaj pozivajo starše iz "nujnih služb" brez varstva otrok.

Z Občine Krško obveščajo vse starše, ki delajo v kritični infrastrukturi - velja za dejavnosti na področju energetike, zagotavljanja javnih služb, zagotavljanja drugih družbeno vitalnih storitev, zdravstva, varnosti, socialnih služb, oskrbe, komunale ipd. ali opravljajo službo v intervencijskih enotah, pa nimajo varstva za svoje otroke, da jim pri tem lahko pomagajo prostovoljci. Starši naj pokličejo na vstopno točko Centra za socialno delo Posavje na telefonsko številko 070 585 803.

Poziv prostovoljcem obrodil sadove

Javilo se jih je 45, večinoma iz krških vrtcev in šol

V sodelovanju z Mladinskim centrom Krško, Zvezo prijateljev mladine Krško in osnovnimi šolami ter vrtci je namreč Občina Krško pozvala prostovoljce, na poziv se je odzvalo 45 prostovoljk in prostovoljcev, večinoma iz krških vrtcev in šol, ki so pripravljeni nuditi individualno varstvo na domu.

070 585 803

Z Občine Krško zdaj pozivajo vse starše, da se javijo na telefonsko številko 070 585 803, kjer jih bodo povezali s prostovoljci, da se bodo lahko dogovorili za individualno varstvo.

(Občina Krško, bš, eP)

krško
koronavirus

Pridružite se nam