Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
27.11.2023
13:50
Foto: Občina Brežice
V petek, 24. novembra 2023, je vrata trgovine v novih prostorih v Globokem odprla Kmečka zadruga Brežice.

Novi prostori Kmečke zadruge Brežice v Globokem

V petek, 24. novembra 2023, je vrata trgovine v novih prostorih v Globokem odprla Kmečka zadruga Brežice. Otvoritve trgovine se je udeležil župan Občine Brežice Ivan Molan, ki je pozdravil novo pridobitev v občini in zadrugi zaželel uspešno poslovanje, vsem uporabnikom pa kakovosten nakup. Poudaril je, da ima takšna trgovina velik pomen tudi za kmetijstvo, ki je v občini eden od temeljev razvija tako zaradi lokalne samooskrbe kot tudi zaradi ohranjanja krajine. Predsednik Kmečke zadruge Brežice Anton Žnideršič je s ponosom predstavil novo investicijo, za katero so se v zadrugi pogumno odločili.

Fotogalerija (Foto: Občina Brežice):

Kulturni program

Program je povezovala Bojana Zevnik, v kulturnem programu so sodelovali učenke in učenci 4. razreda osnovne šole Globoko in profesor Glasbene šole Brežice Niko Ogorevc. Novo pridobitev je blagoslovil brežiški župnik Ivan Šumljak, ki ima v soupravljanju tudi Župnijo Pišece.

Kmečka zadruga Brežice deluje od leta 1990. Namen zadruge je pospeševati gospodarske koristi svojih članov na podlagi njihovega enakopravnega sodelovanja in upravljanja.

kmetijstvo
globoko
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja