Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
01.03.2024
13:00
DLSD uspešno zaključilo leto s številnimi dogodki in napoveduje bogat program za 2024, vključno s tradicionalnimi kolinami in salamijado.

DLSD predstavilo delo v preteklem letu in načrte za 2024 v Leskovcu pri Krškem

V četrtek je Društvo ljubiteljev suhomesnatih dobrot (DLSD) v Leskovcu pri Krškem predstavilo svoje delovanje v preteklem letu in načrte za prihodnost. Po pozdravu predsednika Jožeta Petkovška in izvolitvi delovnih organov so člani pregledali aktivnosti iz preteklega leta, ki so vključevale uspešne dogodke, kot so koline, salamijada na tržnici v Krškem, sodelovanje na različnih prireditvah in organizacijo piknika. Kljub odpovedi strokovnega izleta je društvo ohranilo aktivno vlogo v skupnosti z udeležbo na Martinovem in Miklavževem sejmu, zaključilo leto brez finančnih izgub in že izvedlo tradicionalne koline za letošnje leto.

Za leto 2024 DLSD napoveduje sodelovanje na golažijadi v Bistrici ob Sotli, organizacijo salamijade, pohoda za člane in izobraževanje na temo varnosti hrane HACCP. Prav tako načrtujejo odziv na povabila na javnih prireditvah in možno udeležbo na mednarodnem martinovanju v Brezničkem Humu. Ob zaključku srečanja so člani ob hrani in pijači izmenjali mnenja o izdelavi in ponudbi suhomesnatih izdelkov, kar kaže na njihovo predanost kvaliteti in skupnosti.

Pridružite se nam