Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
26.11.2023
08:14
Foto: Anton Hruševar
Pred povsem polno jedilnico Osnovne šole Leskovec pri Krškem se je minulo soboto zvečer odvilo 20. društveno Martinovanje po starih in novih šegah.

Veselo druženje

Pred povsem polno jedilnico Osnovne šole Leskovec pri Krškem se je minulo soboto zvečer odvilo 20. društveno Martinovanje po starih in novih šegah. Preko 350 obiskovalcev se je do solz nasmejalo družinskim prigodam Tineta in Minke Martin. Njune težave so s svojim glasbenim nastopom ublažile domače Lastovke. Vabilu na martinovanje so se prijazno odzvali glasbeniki ansambla Skomini ter Kvinteta Tonija Sotoška s preko dvajsetimi Tonijevimi učenci.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Na ogled postavljeni dve razstavi

V mediacentru šole sta bili postavljeni kar dve razstavi. Svoja dela so na ogled postavile članice ročnodelske sekcije, ter foto sekcija kulturnega društva z razstavo fotografij z martinovanj preteklih dvajsetih let oz "Utrinki leskovškega Martina".

Taka prireditev vedno znova dokaže, da si ljudje želijo takšnih druženj in da je vloga KD Leskovec pri Krškem v kraju zelo pomembna,. celotno prireditev pa je povezovala Klavdija Mirt.

Pripravila: Mirjana Marinčič

leskovec pri krškem
martinovo

Pridružite se nam

Zadnje novice