Skip to main content
Petek, 12. april 2024
20.02.2024
08:28
Foto:Občina Brežice
V ponedeljek, 19. februarja, je župan občine Brežice Ivan Molan na vrhu Vodovodnega stolpa sprejel članice Športno kulturnega društva Mažoretke Dobova.

Uspehi dobovskih mažoretk

Športno kulturno društvo Mažoretke Dobova so iz Evropskega mažoretnega prvenstva ADA pokal 2023, ki je potekalo v Čitluku v Bosni in Hercegovini, domov prinesle tri odličja – dve srebrni in eno bronasto odličje.

Ob tej priložnosti je župan občine Brežice Ivan Molan mažoretkam čestital in se jim zahvalil za promocijo občine. Predsednica društva Gordana Radanovič pa se je občini zahvalila za podporo in poudarila, da je prvič v zgodovini društva skupina Kadet priplesala prvo evropsko skupinsko odličje v tej kategoriji.

Fotogalerija (Foto: Občina Brežice):

Uspehi mažoretk na Evropskem mažoretnem prvenstvo ADA pokal 2023, Čitluk, Bosna in Hercegovina:

2. mesto v kategoriji solo kadet pom pom Nika Stanič.
2. mesto v kategoriji solo kadet palica Eva Lavrič.
3. mesto skupina Kadet v sestavi: Nikolina Čibarić, Nika Fuks, Ula Ivša Krmpotič, Kaja Kolman, Samanta Kranjc, Eva Lavrič, Klara Lepšina, Nika Novoselič, Zala Ogorevc, Gaja Pregrad, Zala Pregrad, Lana Proselc, Tija Proselc, Alja Stanič, Nika Stanič, Pia Travnikar in Špela Žarn Gregorič.
Trenerke deklet so: Lucija Kelhar, glavna trenerka skupine Kadet, Laura Pavlovič, Larisa Gerjovič, Kaja Radanovič ter Anja, Manca in Nuša Račič.

Iskrene čestitke!

brežice
dobova

Pridružite se nam