Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
18.02.2023
13:32
Acyrlform, Han
Foto: Občina Sevnica
Podjetje Acryform je del skupine G4 Group, ki je v lasti družine Gregorčič.

Minister za gospodarstvo, turizem in šport obiskal podjetje Acryform

Na srečanju gospodarstvenikov, ki ga Občina Sevnica vsakoletno gosti ob občinskem prazniku, je generalni direktor podjetja Acryform Stane Habinc na obisk v Kladje nad Blanco povabil ministra Matjaža Hana. Minister je podjetje obiskal v petek, 17. februarja 2023.

Franc Gregorčič je skupaj s sinovoma, Francem Gregorčičem ml. in Gašperjem Gregorčičem na srečanju predstavil poslovanje in načrte za prihodnost za celotno skupino. Direktor podjetja Acryform Stane Habinc je predstavil namero širjenja proizvodnje podjetja v Kladju nad Blanco. Tako lastnika kot direktor podjetja Acryform sta izpostavila dobro sodelovanje z Občino Sevnica, ki se na pobude in potrebe gospodarskih subjektov po pridobivanju dodatnih zemljišč za širjenje poslovanja hitro in učinkovito odziva s prostorskimi akti.

Župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk je zbranim predstavil nekaj zanimivih statističnih podatkov sevniške občine in nekatere večje projekte posodobitev ključne infrastrukture. Minister Matjaž Han je predstavil aktualne razpise ministrstva in druga podporna orodja za gospodarstvenike. Obisk so sklenili z ogledom proizvodnih prostorov podjetja.

Občina Sevnica

radeče

Pridružite se nam