Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
21.11.2023
12:05
Grafika: ZMŠ Krško
Prihaja nova priložnost za mlade v mestni občini Krško, saj se bo 22. novembra 2023 ob 16.30 odvijala naslednja delavnica za oblikovanje Lokalnega programa za mlade.

Izrazite svoje želje in prispevajte k oblikovanju programa

Prihaja nova priložnost za mlade v mestni občini Krško, saj se bo 22. novembra 2023 ob 16.30 odvijala naslednja delavnica za oblikovanje Lokalnega programa za mlade. Tokrat se srečamo v prostorih Krajevne skupnosti Zdole.

Priprava Lokalnega programa temelji na vašem mnenju. Mladi ste ključna skupina prebivalstva in vaše potrebe ter želje so v ospredju naših prizadevanj. Kaj si želite? Kje vidite priložnosti in izzive na Zdolah? Katere spremembe bodo izboljšale kakovost življenja mladih? Na te in mnoge druge izzive iščemo odgovore.

Mladi ste tisti, ki boste program živeli in koristili, zato je vaša udeležba ključnega pomena pri oblikovanju ukrepov, ki bodo podprli vašo rast, razvoj in kakovostno življenje v naši skupnosti.

Vabljeni ste vsi mladi iz Zdol in širše okolice, da se pridružite dialogu in soustvarjanju prihodnosti. To je priložnost, kjer lahko svoj glas izrazite na jasen in učinkovit način.

Skupaj bomo oblikovali program, ki bo služil mladim v naslednjih petih letih (2024–2028). Naša skupna naloga je zagotoviti, da bodo ukrepi prilagojeni potrebam mladih in da bodo prispevali k izboljšanju kakovosti življenja.

Mestna občina Krško, Zavod za šport in mladino Krško ter Inštitut za mladinsko politiko bomo skupaj oblikovali rešitve in ukrepe, ki bodo odgovarjali na vaše potrebe. Vaša prisotnost in sodelovanje sta neprecenljiva.

Izrazite svoje želje, delite svoje izkušnje in prispevajte k oblikovanju programa, ki bo koristil prihodnjim generacijam mladih na Zdolah. Vaša prisotnost bo naredila razliko! Pridružite se nam na delavnici in pomagajte soustvariti boljšo prihodnost za mlade v naši občini.

Vaš glas šteje in skupaj lahko naredimo pomembne spremembe.

Vir: ZMŠ Krško

mestna občina Krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja