Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
09.12.2023
08:11
Foto: Občina Sevnica
V petek, 1. decembra 2023, so v Mladinskem centru Sevnica predstavili prenovljene programe, ki so namenjeni tako otrokom kot mladostnikom.

Novosti v MC Sevnica

V petek, 1. decembra 2023, so v Mladinskem centru Sevnica predstavili prenovljene programe, ki so namenjeni tako otrokom kot mladostnikom. Tako se bo že v tem mesecu zvrstilo več izobraževalnih in družabnih dogodkov za povezovanje mladih Sevničank in Sevničanov.

Mladinski center Sevnica, ki deluje v okviru Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti (KŠTM) Sevnica, se je v preteklem obdobju osredotočal predvsem na delo z osnovnošolci zadnje triade. S ciljem ponuditi zanimive in privlačne vsebine tudi srednješolcem in študentom so bili vsebinsko prenovljeni programi, v novembru pa so bili osveženi tudi prostori mladinskega centra. Ti omogočajo tako izvedbo treningov in vadb, kot tudi izobraževanj, delavnic in druženj. V decembru bosta ob sredah popoldan potekali vadbi Treningi s Timom ter Zdravo in prožno telo z Natašo. Vsak drugi četrtek bo namenjen kreativnemu ustvarjanju, tri sobote v decembru pa bo potekala delavnica Kako začeti s podcastom. Za otroke bodo ob torkih potekale pogovorne skupine, kreativne delavnice in delavnica iz LEGO robotike. Za vse dogodke je potrebna predhodna prijava.

Fotogalerija (Foto: Občina Sevnica):

Poleg programskih vsebin bo v decembru v Mladinskem centru Sevnica tudi več družabnih dogodkov, med njimi Stand up večer z Aljažem Poredošem, Matevžem Balohom in Janom Davidom ta petek, 8. decembra ob 20. uri, potopisno predavanje Transibirska železnica v soboto 9. decembra ob 20. uri, pokušina piva in tekmovanje v Beer pong-u v petek, 15. decembra ob 19. uri, poker in tarok večer v soboto, 16. decembra ob 19. uri, vodena meditacija v četrtek, 21. decembra ob 18. uri, izmenjevalnica v petek, 22. decembra ob 18. uri in filmski večer v soboto, 23. decembra ob 19. uri. Leto bodo v Mladinskem centru Sevnica zaključili z Balkan žurom v petek, 29. decembra ob 20. uri. Vsi dogodki so brezplačni. Več informacij o novih programskih vsebinah je objavljenih na spletni strani KŠTM Sevnica in na Facebook profilu Mladi v Sevnici.

sevnica
mc sevnica

Pridružite se nam