Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
27.10.2023
07:35
Grafika: Mestna občina Krško
Mestna občina Krško v sodelovanju z Zavodom za mladino in šport Krško ter Inštitutom za mladinsko politiko stopa korak naprej v ustvarjanju boljše prihodnosti za svoje mlade prebivalce.

Poziv k aktivnemu oblikovanju krške občine

Mestna občina Krško v sodelovanju z Zavodom za mladino in šport Krško ter Inštitutom za mladinsko politiko stopa korak naprej v ustvarjanju boljše prihodnosti za svoje mlade prebivalce. V ta namen smo pristopili k pripravi Lokalnega programa za mlade, ki bo oblikoval našo občino med leti 2024 in 2028. Vendar pa želimo, da ta program odraža želje, potrebe in ambicije mladih, ki soustvarjajo našo skupnost.

Vabimo vse mlade iz mestne občine Krško na posebno srečanje, ki bo potekalo 27. oktobra 2023, ob 16.30 uri, v prostorih Krajevne skupnosti Raka. To je priložnost, da se srečamo, izmenjamo mnenja in aktivno prispevamo k oblikovanju programa, ki bo vplival na našo prihodnost.

Na srečanju bomo skupaj opredelili, kje so največja pomankanja in izzivi, s katerimi se srečujejo mladi v naši občini. Kako si predstavljate izboljšave in ukrepe, ki bi mladim omogočili boljšo kakovost življenja? Vse ideje so dobrodošle.

Verjamemo, da je vključevanje mladih v proces odločanja ključnega pomena za uspeh vsake lokalne skupnosti. Vaše izkušnje, znanje in perspektiva so neprecenljivi viri za oblikovanje prihodnjih politik in programov, ki bodo pozitivno vplivali na vaša življenja.

Torej, če ste stari med 15 in 29 leti in želite aktivno prispevati k oblikovanju prihodnosti naše občine, se nam pridružite na srečanju 27. oktobra. Pridite s svojimi idejami, vprašanji in strastjo za pozitivno spremembo.

Pridružite se nam!

S skupnimi močmi lahko oblikujemo boljšo prihodnost za vse nas. Mestna občina Krško in Zavod za mladino in šport vas vabita, da skupaj soustvarimo program, ki bo odražal vaše želje in potrebe. Pridružite se nam 27. oktobra 2023 in skupaj bomo gradili svetlejšo prihodnost za mestno občino Krško!
Vaš glas je ključen, zato ne zamudite te priložnosti za spreminjanje stvari na bolje!

Mestna občina Krško

mestna občina Krško

Pridružite se nam