Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
17.09.2023
11:40
Foto: Anton Hruševar
V Avstriji je med petim in desetim septembrom potekalo motoristično srečanje Harley-Davidson, udeležili so se ga pa tudi posavski motoristi.

Moto srečanje v Avstriji

Pretekli vikend so se nekateri motoristi iz Posavja odločili, da se po več kot desetih letih udeležijo verjetno enega izmed največjih moto srečanj - moto srečanje Harley Davidson – Faaker See (Baško jezero). Gre za tradicionalno, teden dni trajajoče moto srečanje, ki se odvija v bližini Beljaka v Avstriji.

Obeležili več mejnikov

Leto 2023 je ikonično leto za voznike motorjev znamke Harley-Davidson, mejnik pa se ne konča le s 120. obletnico Harley-Davidsona in 40. obletnico ustanovitve Harley Owners Group. Namreč letos so obeležili tudi 25. obletnica prvega Harley-Davidson dogodka ob Baškem jezeru. Finale Evropskega tedna koles je brezplačen dogodek, odprt za voznike vseh znamk motociklov, dom izbora najbolj neverjetnih voznih strojev, kar jih boste kdaj videli, in srečanje motoristov z vsega sveta. Plus seveda nekaj edinstvenih izkušenj znamke Harley-Davidson.

Pester motoristični program

Na moto srečanju so na ogled postavili pestro zbirko motorjev Harley-Davidson, vključno s posebnimi primerki ob 120. obletnici, nekatere motorje pa je bilo moč tudi preizkusiti na testni vožnji. V večernih urah so se zvrstili številni glasbeni dogodki, motoristi pa so se odpravili tudi na panoramsko vožnjo. Prisotnih je bilo veliko svetovalcev in serviserjev iz podjetja Harley-Davidson, ki so moto navdušencem z veseljem pomagali pri morebitnih vprašanjih.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Posavski udeleženci so si ogledali še starodobnike v Rogaški Slatini

Posavski motoristi, ki so se udeleželi Harley-Davidson moto zbora ob Baškem jezeru, so pot nazaj proti domu izkoristili še za ogled starodobnikov v Rogaški Slatini. "Na prizorišču Evropski ploščadi, je bilo preko 50 starejših vozil, nekaj motorjev in koles iz davnih časov, katera so vozili še pred našim rojstvom" je izlet povzel Anton Hruševar.

motoristi

Pridružite se nam