Skip to main content
Petek, 12. april 2024
04.03.2024
10:43
Foto: MŠD Aries
Mladinsko športno društvo Aries je v soboto, 2. marca 2024, v prostorih Mladinskega centra Brežice organiziralo mladinsko delavnico, katere tema je bila »Sodelovanje in komunikacija med mladimi«.

Člani društva so skupaj z ostalimi udeleženci reševali različne naloge, pri tem pa razvijali svoje komunikacijske sposobnosti in ustvarjalno »out of the box« razmišljanje.

Aktivnosti so zajemale predvsem delo v skupinah, pri čemer so se mladi soočali z različnimi izzivi, ki so jih reševali na inovativne načine, pri tem pa so spoznavali svoje močne in šibke lastnosti ter pomen sodelovanja in pozitivne komunikacije.

Svojo izkušnjo z delavnico je podala članica Laura, "zelo mi je bila všeč vaja pri kateri smo delali stolp iz penic, saj je ta od nas zahtevala potrpežljivost in sodelovanje med člani skupine. Veliko smo se zabavali pri vsaki aktivnosti, na koncu pa smo preizkusili še naše risarske sposobnosti in domišljijo pri čemer ni manjkalo smeha".

Društvo vsak mesec organizira delavnico za mlade, pri tem pa sodeluje tudi z ostalimi društvi in organizacijami v Posavju.

Vir: MŠD Aries

Fotogalerija (Foto: MŠD Aries):

Pridružite se nam

Novice iz Posavja