Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
18.07.2023
20:30
Bazen Sevnica, Brestanica
Grafika: ePosavje.com
V ponedeljek smo obiskali bazena v Sevnici in Brestanici. Kako Posavci preživljajo poletje in počitnice? S kvaliteto bazenske vode so obiskovalci zadovoljni, pa tudi s ponudbo na bazenih.

Poletje v Posavju

Na bazenu v Sevnici

Na obeh bazenskih kompleksih imajo dva bazena - večji bazen je olimpijskih dimenzij 50 x 25 metrov, manjši bazen je kot čofotalnik namenjem otroškim vragolijam. "Vodo imamo neogrevano, ogrevana je glede na zunanje okoliščine - vreme, sonce. Trenutno ima okoli 26°C in je primerna za vse vrste obiskovalcev," nam je na bazenu v Sevnici povedal Jan Samide iz KŠTM Sevnica. Na bazenu so pripravili številne atrakcije, pripravili so igre brez meja, organizirali so plavalne tečaje. "Najde se nekaj za staro in mlado," dodaja.

Zadovoljni z obiskom

V vročinskih valovih podaljšajo delovni čas bazena do 20. ure. In kako so zadovoljni z obiskom? "Beležimo dober obisk. Prejšnjo nedeljo smo imeli rekordno število dnevnih obiskovalcev v letošnji sezoni. Veselimo se, da nam vreme služi in upamo, da bo tako tudi v prihodnje," je še dodal Samide. 

Na bazenu v Brestanici

Poletje je tudi na brestaniškem bazenu. Obiskovalci pravijo, da je voda prijetna. "Voda bi lahko bila malo hladnejša. Za mene je to kar dobro," je povedal obiskovalec Roman. Z njim sta se strinjala tudi Jakob in Andraž. "Voda je bolj topla kot zrak. Je bilo frišno," je še pripomnil Andraž.

sevnica
brežice
bazen brestanica
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja