Skip to main content
Nedelja, 14. april 2024
29.03.2024
14:33
Potovanje z letalom lahko hitro postane stresno, še posebej, ko gre za iskanje ugodnega parkirnega mesta na letališču.

Dunajsko letališče pri tem ni izjema, visoke cene parkiranja pa lahko dodatno obremenijo vaš potovalni proračun.

K sreči obstaja rešitev za shranjevanje vašega vozila v času potovanja, ki vam ne prihrani le denarja, ampak tudi brezskrbno izkušnjo od začetka do konca. Ta rešitev se imenuje Panda Parken v neposredni bližini dunajskega letališča in vam nudi najcenejše parkiranje na dunajskem letališču.

Zakaj svoje vozilo zaupati Panda Parken?

Gre za manjše družinsko podjetje, ki nudi veliko ugodneje parkiranje v neposredni bližini terminala. V primerjavi s parkirišči neposredno na letališču imajo tudi do polovico nižje cene, poleg tega se ponašajo z vrhunskim udobjem in varnostjo, tako da je vaše vozilo med odsotnostjo vedno na varnem. Od parkirišča do terminala vam nudijo brezplačni prevoz takoj, ko ga želite, brez čakanja. Transfer traja pičle 3 minute, skupni čas potovanja od prihoda na parkirišče do prihoda na terminal traja od 8 do 10 minut.

Prednosti Panda Parking storitve

Prva prednost je ekonomičnost, saj storitev ponuja do 50 % cenejše parkiranje v primerjavi z uradnim letališkim parkiriščem, poleg enostavne rezervacije preko spleta omogoča spremljanje prostih mest, brezplačno odpoved ali podaljšanje oz. krajšanje obdobja parkiranja. Čas parkiranja ni omejen, tako da lahko koristite tudi dolgoročno parkiranje na dunajskem letališču. V ceno parkiranja je vštet tudi udoben in brezplačen prevoz do letališča in nazaj z udobnimi kombiji znamke Mercedes. Medtem ko uživate na potovanju, je vaše vozilo na varnem, za ograjo ter pod drobnogledom več kot 40 kamer in osebja, ki skrbi za varnost 24/7. Poleg ugodnega parkiranja in brezplačnega prevoza vam tudi tudi prostor za sprostitev, z internetom, kavo in drugimi osvežilnimi pijačami.

Kako rezerviram parkirno mesto?

Rezervacija parkirnega mesta je preprosta in lahko opravljena kar preko spleta. Preprosto izberete datum in uro prihoda in odhoda, oddate svoje podatke in prejmete informacijsko ceno o strošku parkiranja, ki ga poravnate ob odhodu iz parkirišča. Za možnost dodatnih storitev, kot so polnjenje električnih vozil ali večje parkirne površine za večja vozila, jim pišite na info mail in ustrežljivo osebje Panda Parken vam bo z veseljem pomagalo najti najboljšo možno rešitev.

Kaj o Panda Parken pravijo drugi uporabniki?

Panda Parking storitev ima na Googlu oceno 4,9, mnenje pa je oddalo več kot 12.300 uporabnikov. Ti najpogosteje hvalijo njihovo zanesljivost, prijaznost osebja in enostavnost uporabe. Seveda k dobri oceni pripomore tudi ugodna cena, enostavnost rezervacije in ustrežljivost. Na priznani potovalni platformi TripAdvisor je Panda Parken po izbiri popotnikov številka ena že šesto leto zapored.

Zapravite denar za potovanje, ne za parkiranje

Panda Parken je prva številnih popotnikov, ki iščejo ugodno in zanesljivo rešitev za parkiranje na dunajskem letališču. Z ekonomičnimi cenami, hitrim in udobnim prevozom do terminala, visokimi varnostnimi standardi in dodatnimi ugodnostmi, je ta storitev zasnovana tako, da izpolnjuje potrebe sodobnih potnikov, ki želijo svoje potovanje začeti brezskrbno.

Dunajsko letališče slovi po svojih dobrih povezavah s številnimi svetovnimi prestolnicami in potovalnimi vozlišči, zato ni presenetljivo, da so njihove storitve nekoliko dražje. In zakaj bi zapravljali svoj denar za drage storitve, ko pa lahko z malo iznajdljivosti najdete tudi do 50 % cenovno ugodno parkiranje na dunajskem letališču, preostali denar pa porabite za vaše potovanje.

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja