Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
19.12.2023
12:06
Foto: ePosavje
ePosavjeTV vas pričakuje v dužbi pred malimi ekrani, ob premieri novega podkasta "Pominamo se", ki prinaša zanimive zgodbe in navdihujoče pogovore z Brežičani, ki zaznamujejo lokalno skupnost.

"Pominamo se" z Robertom Petanom

Kantavtor in multiinštrumentalist, "Majstr", od nedavnega pa tudi sodelavec ustvarjalne ekipe v oddaji "Kaj dogaja?" v središču prve epizode novega podcasta, ki prihaja na televizijo ePosavjeTV v sredo, 20. decembra 2023, ob 20. uri.

ePosavjeTV vas pričakuje v dužbi pred malimi ekrani, ob premieri novega podkasta "Pominamo se", ki prinaša zanimive zgodbe in navdihujoče pogovore z Brežičani, ki zaznamujejo lokalno skupnost. V prvi epizodi bo gostoval Robert Petan, priljubljeni Brežičan, kantavtor in multiinštrumentalist, znan po svojem edinstvenem umetniškem izrazu.

Robert Petan: Več kot le glasbenik

Petan, lokalni majstr in pravi "naš človk", je znan po svoji sposobnosti povezovanja strun kitare z iskrivim humorjem in iskrenimi pesmimi. V njegovih besedilih se odraža vsakdanje življenje, z močno povezavo z lokalno skupnostjo, pri čemer mnogi najdejo odmev lastnih izkušenj.

Oddaja, ki gosti lokalne talente

V brežiškem podcastu "Pominamo se" bo pod vodstvom izkušene voditeljice Anje Urek moč vstopiti v svet domačih ustvarjalcev, lokalnih umetnikov, športnikov in inovatorjev, ki s svojim delom prispevajo k bogatenju kulturne pokrajine Posavja. Ta epizoda je zgolj začetek potovanja, ki obljublja še več zanimivih gostov in zgodb.

Ne zamudite

Premiera novega podcasta "Pominamo se" bo na televiziji ePosavjeTV v sredo, 20. decembra 2023, ob 20. uri.

Vabljeni k ogledu.

"Pominamo se"
podcast

Pridružite se nam

Novice iz Posavja