Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
15.01.2024
07:21
Foto: Občina Brežice
Občina Brežice je v decembru 2023 za vse predšolske otroke že drugo leto zapored zagotovila darilo in omogočila 250 brezplačnih kart za ogled božične risanke.

Obdarovanje otrok v brežiški občini

Praznični čas je obdobje, ki prinaša radost in veselje, še posebej otrokom. V občini Brežice pa se ta čarobnost prazničnega obdobja še dodatno oplemeniti. Občina Brežice je v decembru 2023 za vse predšolske otroke že drugo leto zapored zagotovila darilo in omogočila 250 brezplačnih kart za ogled božične risanke.

Občina je s pomočjo vrtcev obdarila predšolske otroke, ki imajo prijavljeno prebivališče v brežiški občini. Obdaritev vseh predšolskih otrok, ne glede na to, ali so vključeni v program vrtca ali ne, so izvedli vrtci, v katerih okoliših živijo otroci.

Finančna sredstva za darila je Občina zagotovila iz proračuna, ločeno od cene programa vrtca. K obdarovanju so pristopili vsi vrtci v občini Brežice, v vrtcu Pikapolonica pri OŠ Cerklje ob Krki pa so organizirali tudi obdarovanje romskih otrok.

Ob koncu meseca decembra pa je Občina v sodelovanju s Kinom Brežice, zagotovila še 250 brezplačnih kart za ogled predstave oziroma risanke Božičkov vajenec v Domu kulture.

vrtec
občina brežice
šole v posavju

Pridružite se nam