Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
03.04.2023
14:45
Ena od letošnjih želja Društva Sonček Posavje je dobrodelni koncert
Foto: Anton Hruševar
V nedeljo, 26. marca, so člani Društva Sonček Posavje v Gostišču Senica na Senovem izpeljali redni letni občni zbor. Ena od njihovih letošnjih želja je tudi izpeljava dobrodelnega koncerta.

Sončki so bili lani zelo dejavni

SENOVO Kot je povedala predsednica društva Nataša Solomun, je bilo društvo dejavno skozi celo leto, saj so izvedli več zdravstveno terapevtskih kolonij, izvajali so tako plesne, glasbene in ustvarjalne delavnice, nevrofizioterapije in počitniško varstvo, plavanje ter delavnice z gongi. Izpeljali so načrtovane pohode ter ostale vodne aktivnosti. Dejavni so bili tudi na aktivnem preživljanju prostega čas, pri izvajanju programov je sodelovalo preko 57 prostovoljcev.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Letos si želijo izpeljati dobrodelni koncert

Za letošnje leto si poleg vseh lanskoletnih aktivnosti želijo izpeljati dobrodelni koncert, kjer bi sodelovali tudi člani. Poleg plesnih delavnic na vozičkih so na zboru podali tudi predlog, da bi se izvajale plesne delavnice za tiste, ki niso na vozičkih. Po branju poročil in sprejetih predlogov so druženje ob glasbenih nastopih nadaljevali z izmenjavo mnenj starih in novih članov, saj vemo, da so njihovi otroci velikokrat prikrajšani glede samega veselega, zdravega ali normalnega življenja, tako kot ostali njihovi vrstniki.

Anton Hruševar

društvo sonček posavje
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja