Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
09.06.2023
09:22
Obisk veleposlanice Indije
Foto: Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru
V sredo, 7. junija je Fakulteto za turizem Univerze v Mariboru obiskala Veleposlanica Indije v Republiki Sloveniji, njena ekscelenca gospa Namrata S. Kumar.

Obisk veleposlanice Indije na Fakulteti za turizem

BREŽICE Obisk je potekal na sedežu Fakultete, v Brežicah. Srečanja so se poleg veleposlanice Indije v Republiki Sloveniji, udeležili še g. Rok Capl, v.d. direktorja SPIRIT Slovenija, ga. Patricia Čular, direktorica občinske uprave Občine Brežice ter dr. Boštjan Brumen, dekan, dr. Marjetka Rangus, prodekanica za izobraževalno dejavnost na Fakulteti za turizem ter g. Mebin Benny, predstavnik indijskih študentov na Fakulteti.

Na Fakulteti za turizem želijo okrepiti povezovanje in sodelovanje z Republiko Indijo, saj je na njihove programe vpisanih več kot 150 indijskih študentov, tako na dodiplomski, kot tudi na podiplomski ravni. Veleposlanici so predstavili svoje dosedanje delo na področju izobraževanja in raziskovanja ter govorili o morebitnih možnosti sodelovanja, predvsem pri promociji izobraževanja, raziskovanja ter sodelovanja z gospodarstvom, pa tudi pri promociji indijske kulture v Sloveniji.

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru

fakulteta za turizem
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja