Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
05.10.2022
11:36
Krško, Cesta 4. julija
Foto: arhiv ePosavje
V Krškem bodo naslednji teden objavili razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Rok za oddajo prošenj bo do 4. novembra, predvidoma do decembra bodo oblikovali dva seznama.

Razpis za najem neprofitnih stanovanj v najem

KRŠKO Naslednji teden bodo v Krškem objavili razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem. Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem, bodo morali oddati vlogo na posebnem obrazcu Mestne občine Krško, ki bo na voljo od ponedeljka, 10. oktobra 2022, do vključno petka, 4. novembra 2022, na sedežu Mestne občine Krško in na spletni strani Mestne občine Krško www.krsko.si, dodajajo.

Do decembra dve listi - A in B

Kot pravijo na Mestni občini Krško, bodo do predvidoma decembra oblikovali dve ločeni prednostni listi. Na listi A za neprofitna stanovanja, namenjenih za oddajo v najem upravičencem, ki glede na dohodke po 9. členu veljavnega Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem niso zavezani za plačilo varščine in na listi B za neprofitna stanovanja, namenjenim za oddajo v najem upravičencem, ki presegajo mejo dohodka določeno v 9. členu Pravilnika in so zavezani plačati varščino.

Razpis bo 10. oktobra objavljen na občinski spletni strani

Pogoji za pridobitev neprofitnih stanovanj v najem bodo navedeni v javnem razpisu, ki bo 10. oktobra objavljen na spletni strani Mestne občine Krško.

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja