Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
29.05.2023
12:08
Območje zapore Ceste krških žrtev
Grafika: ePosavje.com
Obnova Ceste krških žrtev v Krškem se nadaljuje po ulici navzdol, od ponedeljka naprej bodo izvajalci del gradbišče premaknili nižje na območje križišča Avto Krka - izvoz Qlandia.

Nadaljevanje obnove Ceste krških žrtev v Krškem

KRŠKO Iz družbe Kostak, d. d., obveščajo občane in ostale udeležence v prometu, da bodo v ponedeljek, 29. maja, predvidoma ob 7. uri zjutraj pričeli z izvedbo 5. faze rekonstrukcije Ceste krških žrtev. Na območju obstoječega križišča pri Avto Krki bodo namreč pričeli z izgradnjo krožnega krožišča in pripadajočih priključkov.

Zapora od novega križišča pri SL Inženiringu do križišča Lidl

Tako bo popolna prepoved prometa od novozgrajenega krožnega križišča pri SL-Inženiringu do križišča pri Lidl-u. Obvoz bo potekal po krški obvoznici in lokalnih cestah, skladno s postavljeno prometno signalizacijo. Dokončanje predmetnega odseka so predvideli konec meseca julija 2023.

Upoštevajte prometno signalizacijo in predviden obvoz!

Izvajalci gradbenih del ponovno opozarjajo, da udeleženci v prometu ne smejo koristiti »bližnjice« mimo Lesnine do Qlandije, saj gre za zasebna zemljišča in niso predvidena kot obvozne poti. Ob tem prosijo za razumevanje, strpnost in upoštevanja spremenjenega prometnega režima v času gradbenih del.

Obvoz CKŽ
krško
ceste
obvestila

Pridružite se nam