Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
17.07.2023
21:08
Obnova CKŽ, Krško, Lidl Qlandia
Foto: ePosavje.com
V Krškem so začeli s 6. fazo rekonstrukcije Ceste krških žrtev od starega mostu do prvega krožišča krške obvoznice, do krožišča pod daljnovodi. S tem se je spremenil prometni režim.

Obnova Ceste krških žrtev v Krškem

KRŠKO Z odprtjem novega krožišča Kunst - Avto Krka na Cesti krških žrtev v Krškem in zaporo semaforiziranega križišča Lidl - Qlandia se je v Krškem začela 6. faza prenove Ceste krških žrtev. Omenjeno križišče bodo preuredili v krožišče ter uredili pripadajoče priključke na območju obstoječega križišča »Qlandia – Lidl« do vključno krožnega križišča obvoznice Krško.

Promet poteka prek novozgrajenega krožišča

Kot so sporočili izvajalci del, bo "dostop do trgovskih, proizvodnih, gostinskih, poslovnih in ostalih objektov Qlandie, Mercator Tehnike, Davidov hram in ostalih na tem območju omogočen preko novozgrajenega križišča »Kunst – Qlandia / Trgomoto«.

Nova prometna ureditev:

Kje je popolna zapora ceste?

Popolna prepoved prometa in popolna zapora je po novem oz. od novozgrajenega krožnega križišča »Kunst – Qlandia / Trgomoto« do krožnega križišča pri TC Krško (»STOP SHOP«), obvoz je urejen po obvoznici Krško in lokalnih cestah, skladno s postavljeno prometno signalizacijo. Izvajalci gradbenih del prosijo za razumevanje, strpnost in upoštevanje spremenjenega prometnega režima v času izvajanja gradbenih del.

krško
video
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja