Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
01.12.2022
18:35
Splošna bolnišnica Brežice
Foto: arhiv ePosavje
Od 30. novembra so v Splošni bolnišnici Brežice prepovedali obiski, pravijo v bolnišnici. V ponedeljek so sicer imeli na COVID oddelku hospitalizirane tri bolnike, kažejo podatki COVID-19 sledilnika.

Prepoved obiskov od 30. novembra naprej

BREŽICE Iz Splošne bolnišnice Brežice so sporočili, da so od srede, 30. novembra, naprej prepovedani obiski. Kot pravijo, "zaradi vnosa covida v bolnišnico do preklica obiski pacientov niso dovoljeni, razen po dogovoru s predstojnikom oddelka ali lečečim zdravnikom."

Kako je s COVID v Posavju?

V zadnjih 14 dneh so v občini Brežice potrdili 193 novih primerov, 156 v občini Brežice, 129 v občini Sevnica, najvišjo pojavnost pa v zadnjih 14 dneh beležijo v Kostanjevici na Krki - v 14 dneh so potrdili 32 novih primerov, na 100.000 prebivalcev imajo 1.308,3 potrjenih primerov.

COVID oddelek v Brežicah

Na COVID oddelku Splošne bolnišnice Brežice so imeli v torek tri hospitalizirane bolnike, potem ko so od torka do petka tam niso beležili novih sprejemov. V zadnjih dveh mesecih so imeli največ hospitaliziranih v začetku oktobra, v ponedeljek, 3. oktobra, je bilo na akutnem oddelku osem hospitaliziranih oseb, dva pa v rdeči coni.

covid19
koronavirus
splošna bolnišnica brežice
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja