Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
25.09.2023
08:50
Območno združenje slovenskih častnikov Krško je ob 30. obletnici svojega delovanja v nedeljo, 24. avgusta 2023, organiziralo Vojaško orientacijski pohod po Leskovcu pri Krškem.

Vojaško orientacijski pohod po Leskovcu pri Krškem

Člani Območnega združenja slovenskih častnikov (OZSČ) Krško so se v nedeljo, 24. avgusta 2023, zbrali na Vojaško orientacijskem pohodu po Leskovcu pri Krškem, ki sta ga gostila Branko in Vida Slivšek. 37 udeležencev se je zbralo pred gasilskim domom Velika Vas v Gorenji vasi pri Leskovcu. "Krožni pohod smo začeli v Gorenji vasi pri Gasilskem domu do Leskovca pri Krškem in nad vinogradi v Venišah do Gorenje vasi. Izvedli smo strelsko urjenje z zračnim orožjem in v metu bombe. Branko Noč je bil najboljši v metanju bombe. Na drugem mestu je bil Božo Kosalec in na tretjem mestu Jože Kranjc," je dejal Branko Slivšek, predsednik OZSČ.

Fotogalerija (Foto: OZSČ Krško):

Po pohodu sledilo druženje

"Druženje smo nadaljevali z malico na Športnem igrišču pri Gasilskem domu v Gorenji vasi. Jože Turšič nam je spekel ribe, Branko Geč pa čevapčiče. Naše članice pa so nas razvajale z raznimi okusnimi dobrotami," je dodal Slivšek.

Predsednik OZSČ Krško Branko Slivšek

veterani
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja