Skip to main content
Petek, 1. marec 2024
29.03.2023
21:14
Dom starejših občanov Krško
Foto: ePosavje.com
Za ureditev mansarde v Domu starejših občanov Krško so prejeli pet ponudb, izbrali so tudi najugodnejšo. Po dodatnih pogajanjih je končna cena dobrega 1,8 milijona evrov.

Dobili pet ponudb in izbrali najugodnejšo

KRŠKO V Domu starejših občanov Krško so v začetku lanskega decembra objavili javno zbiranje ponudb za ureditev mansarde v prostorih na Kovinarski ulici 13.  S projektom bodo uredili nove skupne in splošne prostore v skupni velikosti 539,70 kvadratnih metrov. V mansardi bodo uredili tri gospodinjske enote - z dvoposteljnimi in enoposteljnimi sobami, kuhinje, prostore za dnevni počitek, negovalne kopalnice, prostora za čistila in perilo. Skupaj bodo tako uredili 13 dvoposteljnih sob in 12 enoposteljnih sob. 

Objavili odločitev o najugodnejši ponudbi

V maju lani so projekt prenove mansarde sicer na Vladi Republike Slovenije uvrstili v veljavni Načrt razvojnih programov 2022–2025 in vrednost projekta ocenili na 1.940.201,72 evrov z DDV. "Z izvedbo investicije bo zagotovljeno varnejše in prijetnejše bivalno okolje za stanovalce in svojce, večja zasebnost stanovalcev, varnejši delovni pogoji za zaposlene ter ločenost čistih in nečistih poti za preprečevanje širjenja okužb. Omogočena bo tudi vzpostavitev sivih in rdečih con," smo poročali tedaj.

Od petih ponudb ustrezne štiri

Kot je razvidno iz javno objavljene dokumentacije, so na razpis prejeli pet ponudb in po pregledu ugotovili, da štiri izpolnjujejo pogoje. Po pogajanjih s ponudniki so prišli do ugotovitve, da tri ponudbe presegajo zagotovljena sredstva za projekt, skupna ponudba družb SL-Inženiring in TGH, trgovina in inženiring, d.o.o., je bila najugodnejša. Skupna vrednost javnega naročila za ureditev mansarde v Domu starejših občanov Krško je tako skupaj z DDV 1.883.823,04 evrov, je razvidno iz dokumentacije.

dom starejših občanov krško
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja