Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
02.03.2024
07:00
Anton Hruševar
Petrol je Društvu Sonček Posavje doniral 2.200 evrov za podporo programom za osebe s posebnimi potrebami v Posavju.

Družba Petrol, pod sloganom "Naša energija povezuje", je v torek, 27. aprila, Društvu Sonček Posavje predala bon v vrednosti 2.200 evrov. Donacija bo namenjena financiranju različnih aktivnosti društva, kot so ples na vozičkih, jezdenje, ustvarjalne delavnice in pohodi, s čimer se izboljšuje kakovost življenja oseb s posebnimi potrebami.

Podpora skupnosti

Predsednica Društva Sonček Posavje, Nataša Solomun, je ob predaji donacije predstavnikom Petrola: Brigiti Šorli, Davidu Kržanu, Tadeju Čepinu, Jožetu Staniču in Patriciji Zupančič predstavila delovanje in cilje društva. Predstavniki Petrola so izrazili podporo in poudarili pomen skupnega prispevka k boljši družbi.

Zahvala za zbrane prispevke

Pri zbiranju donacij so sodelovale različne poslovalnice Petrola, vključno z Obrežjem, Čatežem AC jug, Brežicami 2 in 3, Krškim 1 in 2 ter Dobovo, Bizeljsko, Brestanico, Sevnico in Zaloke jug. Zahvaljujoč njihovemu prispevku, bo Društvo Sonček Posavje lahko nadaljevalo z izvajanjem in razvojem programov, ki članom društva prinašajo veselje in olajšajo vsakdan.

Društvo Sonček Posavje in njegova predsednica Nataša Solomun sta izrazila globoko zahvalo vsem, ki so prispevali k zbiranju sredstev, saj je njihova pomoč neprecenljiva pri ustvarjanju boljše prihodnosti za osebe s posebnimi potrebami v Posavju.

 

Besedilo in foto: Anton Hruševar

petrol
donacija
društvo sonček posavje

Pridružite se nam