Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
29.11.2023
10:02
Foto: Tamara Djordjić
V sredo, 22. novembra 2023, so na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru podelili diplome študentom, ki so v študijskem letu 2022/2023 zaključili študij.

Slavnostna podelitev diplom Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru

V sredo, 22. novembra 2023, so na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru podelili diplome študentom, ki so v študijskem letu 2022/2023 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Fakulteta za energetiko ima sedež v Krškem in dislocirano enoto v Velenju, kjer so letos podelili diplome. Slovesnost je potekala v veliki dvorani Glasbene šole Fran Korun Koželjski, kjer so diplomante in ostale zbrane nagovorili dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, prof. dr. Sebastijan Seme, podžupanja Mestne občine Velenje, Aleksandra Vasiljević ter vršilka dolžnosti prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Manja Obreza. S svojimi nastopi so prijetno vzdušje v veliki dvorani popestrili učenci tamkajšnje Glasbene šole Fran Korun Koželjski.

Fotogalerija (Foto: Zoom Velenje - Tamara Djordjić):

Diplome prejelo 46 diplomantov

Diplome je prejelo 18 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 15 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 13 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.

V petnajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 224 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 122 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 152 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter 4 študenti doktorskega študijskega programa Energetika.

fakulteta za energetiko
Univerza v Mariboru

Pridružite se nam

Novice iz Posavja